Kennis is macht maar kennis delen is kracht

Laatst kwam ik de prachtige tegelwijsheid: ‘kennis is macht, maar kennis delen is kracht’ tegen. Deze spreuk geeft goed weer waarom wij –  ja als advocatenkantoor! –  sinds vorig jaar trainingen geven. Wij merkten namelijk dat klanten soms te laat bij ons aanklopten voor juridisch advies. We zagen ook dat niet de directeur maar juist de medewerkers (die dagelijks te maken hebben met contracten, personeelsdossiers, debiteurenbeheer en algemene voorwaarden) baat hebben bij extra kennis. Door die medewerkers meer juridische basiskennis te geven, kunnen we problemen in de toekomst  voorkomen. En die kennis, die delen wij graag….

Wat vinden onze klanten van de trainingen?

Over onze training: Effectief opbouwen personeelsdossier zegt Sylvie van Schijndel – Gruijters, werkzaam bij Bouwbedrijf van den Heuvel Helmond B.V.:

“Zeer geslaagde training, mede door het gebruik van praktijkvoorbeelden. Sluit goed aan bij de werkelijkheid”.

Over de training: goed debiteurenbeheer zegt Jose Kusters van Driessen Advies & Beheer Someren:

“De training was goed in elkaar gezet met genoeg ruimte voor interactie over en weer. Leerzaam hoe andere bedrijven het debiteurenbeheer beheersen. Maaike Grauwmeijer gaf duidelijke uitleg over diverse situaties. Ik heb de training als prettig en leerzaam ervaren”.

Meer weten?

Heb je behoefte aan een training waarbij ervaren advocaten op heldere wijze kennis overdragen? Een praktische training met veel tips en praktijkvoorbeelden om direct zelf mee aan de slag te kunnen? Wij zijn er zó van overtuigd dat de kennis die wij willen delen, iets toevoegt aan het dagelijkse werk van de cursist, dat we een niet-goed-geld-teruggarantie hanteren. En dit zonder opgaaf van redenen. Kijk eens op www.gca.nl/trainingen

Ook overtuigd dat kennis macht is?

Dan delen wij graag onze kennis met jou. Schrijf je in voor de volgende trainingen:


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×