(Junior) secretaresse

Ben jij een gedreven leergierige (junior) secretaresse mét interesse voor de advocatuur? Wij zoeken een aanvulling op ons team. Een (junior) secretaresse hoeft voor ons niet jong te zijn, maar is leergierig en staat nog in de startblokken van zijn/ haar secretariële  carrière. Vind jij gastvrijheid, samenwerken en een goede organisatie ook belangrijk? Lees dan snel verder!

Ons team

Ons gezellige, hechte, team werkt voor het MKB en verschillende grotere ondernemingen afkomstig uit diverse branches. We doen hier de dingen vaak net even anders. Gemoedelijk, professioneel en vooral samen met elkaar en ondernemers. Onze advocaten werken dan ook grotendeels adviserend en zijn gericht op het voorkomen van conflicten. Uiteraard procederen we indien nodig. Iedereen in onze organisatie is even belangrijk om onze klant zo optimaal mogelijk te helpen.

Wij organiseren van alles om de binding tussen de teamleden te vergroten, zo leer je elkaar écht kennen en voorkomen we conflicten. Houd jij ook van een BBQ, VrijMiBo of feestje? Uiteraard niet verplicht, maar als je aanhaakt, vinden wij het altijd gezellig!

Dit ga je doen

Als (junior) secretaresse ben jij de gastvrouw/ gastheer van onze organisatie. Je ontvangt de klanten met een glimlach en zorgt dat zij zich thuis voelen. Je werkt samen in een team met senior secretaresses en bewaakt samen de agenda’s en planningen van onze advocaten.

Je neemt de telefoon aan en verwerkt de inkomende en uitgaande post. Samen met de senior secretaresse zorg je ervoor dat de organisatie op rolletjes draait.

Wat stellen we daar dan tegenover?

Dit vullen we graag samen in, mede op basis van jouw wensen. Maar hier kun je in ieder geval op rekenen:

 • een functie binnen een hecht, commercieel en professioneel werkend kantoor;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • werktijden in overleg voor een gezonde work-life balance;
 • een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • aandacht voor jouw verdere ontwikkeling;
 • jij als junior krijgt goede begeleiding van een senior secretaresse;
 • een actieve personeelsvereniging met gezellige activiteiten en een VrijMiBo;

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt een open houding en werkt ook graag samen;
 • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren;
 • Je bent netjes en punctueel in je werkzaamheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent stressbestendig en houdt van regelmaat;
 • Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel.

De volgende kwaliteiten zijn voor ons een pré

 • Je hebt een afgeronde secretaresse-, communicatie, of vergelijkbare opleiding
 • Je hebt affiniteit met juridische dienstverlening en ondernemerschap;
 • Je vindt het leuk om mensen te woord te staan en de organisatie te ontlasten.

Hier kom je te werken

Je werkt op ons hoofdkantoor in Helmond. We zijn no-nonsense, werken resultaatgericht, kennen een open en eerlijke teamspirit en zijn betrokken bij onze omgeving.

Wat ons vooral ‘anders’ maakt, is onze aanpak. We gaan zoveel mogelijk preventief te werk en zijn proactief. Wij ontzorgen de klant, zonder uren te harken. Goorts + Coppens advocaten staat voor vernieuwing en kent een volledig digitale werkwijze. Hierin zijn wij ook volop in ontwikkeling! Wist je dat wij vanaf 1 januari onder de naam Hooglander verder gaan? De nieuwe moderne aanpak van ons kantoor, komt onder de nieuwe naam nóg meer naar voren. De voorbereidingen zijn in volle gang!

Meer weten over ons kantoor en je toekomstige collega’s? Kijk op www.gca.nl

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatie met curriculum vitae, gericht aan Jochem van Santvoort, via officemanagement@gca.nl. Voor vragen kun je ook contact opnemen met 06 25 56 16 97


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×