Jouw merk goud waard?

Met de slogan “Mijn merk is goud waard” is het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom een campagne gestart om te laten zien dat een merk waarde vertegenwoordigt en dat het bescherming verdient.

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom wijst op het belang van een officiële merkregistratie. Je kan je beschermen tegen het feit dat een andere ondernemer de vruchten gaat plukken van jouw inspanningen.
Een merkregistratie kan al vanaf € 240,00.

Goorts + Coppens kan deze merkregistratie voor u verzorgen zonder aanvullende kosten.

Heeft u vragen of wilt u uw merk registeren, kunt u contact opnemen met Maud Saes, advocaat Intellectueel Eigendomsrecht via m.saes@gca.nl of 0493-31479.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Intellectueel eigendom

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×