Informatiebijeenkomst over de plattelandswoning donderdag 19 april 2012

Het buitengebied is volop in ontwikkeling. Veel bedrijven stoppen, andere kiezen voor schaalvergroting en specialisatie. Wat moet er dan gebeuren met de bedrijfswoning? Kan de bedrijfswoning worden verkocht aan een particulier, moet de woning beschikbaar blijven voor het bedrijf, kan de woning worden ingezet voor huisvesting van arbeidsmigranten of komt de woning leeg te staan? 

In een reeks van gerechtelijke procedures heeft het gebruik van de voormalige bedrijfswoning ter discussie gestaan. Omdat burgerbewoning vlakbij agrarische bedrijven tot problemen kan leiden is een wettelijke regeling in voorbereiding (wetsvoorstel 33 078) om knelpunten weg te nemen. Wij willen je graag informeren tijdens een bijeenkomst op donderdag 19 april over de problematiek rond de voormalige agrarische bedrijfswoning en de oplossingen die het wetsvoorstel voor de plattelandswoning biedt. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij de Traverse, Steenweg 19 in Helmond.

Programma
15.00 uur: ontvangst met koffie
15.30 uur: presentatie 
                  – toelichting op de huidige regelgeving en rechtspraak met betrekking tot de bedrijfswoning;
                  – hoe deze knelpunten nu op te lossen?
                  – wetsvoorstel voor de plattelandswoning; 
                  – zijn met het wetsvoorstel alle problemen opgelost?
                  – vragen?
17.30 uur: afsluiting met borrel

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze gratis bijeenkomst over de plattelandswoning. Je kunt je aanmelden door uiterlijk 16 april een e-mail te sturen aan p.meulendijks@gca.nl o.v.v. jouw naam, adres, woonplaats, het aantal personen en je telefoonnummer. Wij sturen je vervolgens een bevestiging met routebeschrijving en zien je graag op donderdag 19 april! 

Voor vragen kunt je contact opnemen met Moniek Peeters op telefoonnummer 0492-780193.

Schrijf nu in. Vol is vol! 

Met vriendelijke groet,
Goorts + Coppens

Namens Vakgroep Overheid + Omgeving
Moniek Peeters en Peter Goumans


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×