Imke Gerrits in het Advocatenblad – Familierecht

Advocaat Imke Gerrits, specialist op het gebied van familierecht en erfrecht, heeft een uitgebreid artikel geschreven in het Advocatenblad. In dit artikel worden uitspraken behandeld op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht die gedaan zijn tussen mei 2018 en mei 2019. De Hoge Raad bepaalde onder meer dat bij vergoedingsrechten ‘op niet altijd op is’. Ook op het gebied van erfrecht heeft de Hoge Raad een aantal interessante uitspraken gedaan, onder andere over de sommenverzekering.

Advocatenblad Goorts Coppens

Benieuwd naar het artikel? Klik dan op onderstaande oranje knop.

Bekijk het artikel

Over Imke Gerrits – Advocaat Familierecht

Al vanaf mijn rechtenstudie ligt mijn hart bij het familierecht omdat hierin zowel menselijke als zakelijke aspecten van belang zijn. Ik ben lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en mag mij specialist noemen in zowel het personen- en familierecht als in het erfrecht. Behalve als advocaat ben ik ook werkzaam als mediator. Ik streef er dan ook naar om in eerste instantie in overleg tot een oplossing te komen. Als dat niet mogelijk blijkt te zijn, ga ik een procedure zeker niet uit de weg.  Kijk voor meer informatie op www.gca-familierecht.nl.

Heb je vragen?

Of wil je meer informatie over Imke Gerrits? Neem dan contact met haar op.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Familie

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×