Het ontwerp-inpassingsplan N280 ter inzage

De werkzaamheden aan de N280 in Roermond zijn grotendeels afgerond. Aan de beurt is nu het traject N280 Leudal. Om de N280 Leudal te kunnen vernieuwen moet de veranderingen wel juridisch worden geborgd. Daarin voorziet het Provinciaal Inpassingsplan voor de N280 Leudal. Dit inpassingsplan ligt nu ter inzage. Het gaat concreet om het weggedeelte van de N280 tussen Leudal (kruising met de N273) en de A2 ter hoogte van Kelpen/Oler. Met het plan wordt de aanleg/uitbreiding/aanpassing van de N280 op dit wegtraject mogelijk gemaakt.

Gevolgen van de aanpassingen

De vernieuwing van de N280 kan gevolgen hebben voor jouw woon- en leefklimaat en eventuele bedrijfsmatige activiteiten.

Ter inzagelegging inpassingsplan

Gedeputeerde Staten hebben voor het tracé van de provinciale weg N280 van het weggedeelte in Leudal tussen de kruising met de N273 en de A2 ter hoogte van Kelpen-Oler op 9 juni 2021 een ontwerp-inpassingsplan ter inzage gelegd. Gedurende zes weken bestaat de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen. Dat betekent dat je tot en met 21 juli 2021 de mogelijkheid hebt om zienswijzen in te dienen. Goorts + Coppens biedt je de gelegenheid om jouw situatie vrijblijvend te bespreken met één van onze specialisten. Meer over het ontwerpbestemmingsplan is ook te lezen op overheid.nl en op ruimtelijkeplannen.nl

Ben je rechtsbijstand verzekerd?

Kies voor een gespecialiseerde advocaat!

Als je een rechtsbijstandsverzekering hebt, kunnen wij op kosten van de verzekering jouw beroep behandelen bij de Raad van State. Als verzekerde heb je namelijk het recht om voor rekening van de rechtsbijstandsverzekeraar zelf je advocaat te kiezen. Je kiest hierdoor voor een advocaat die brede kennis heeft van de plannen voor de N280 en gespecialiseerd is in het voeren van bestemmings- en inpassingsplan-procedures. Meer weten? Kijk op: www.gca.nl/kies-je-eigen-advocaat.

 

Vragen over het inpassingsplan van de N280 Leudal?

Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten op het gebied van milieu en omgeving.

Rechtsbijstand verzekerd?

Dan heb je recht op een gratis advocaat naar keuze!

Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, kunnen wij op kosten van de verzekering vanaf het moment dat het nieuwe bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, jou met raad en daad bijstaan! Als verzekerde heb je namelijk het recht om voor rekening van de rechtsbijstandsverzekeraar zelf je advocaat te kiezen. Je kiest toch een advocaat die bij je past en die (in dit geval) gespecialiseerd is in het voeren van bestemmingsplanprocedures. Wij kunnen dat voor jou doen! Meer weten: Kies je eigen advocaat

Neem gerust contact op.

Heb je vragen over de gevolgen van het nieuwe bestemmingsplan voor jouw perceel? Of wil je weten hoe we je kunnen helpen met het ondernemen van stappen tegen het bestemmingsplan?
Neem dan contact op met ons. We kijken graag samen met jou naar jouw situatie. Waar nodig bieden we jou de helpende hand bij het indienen van een zienswijze.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Milieu + omgeving

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×