Help ons en anderen beter te worden!

Wij willen onszelf voortdurend ontwikkelen. Dat kan met behulp van jouw mening!. Via de digitale vragenlijst van klantenvertellen.nl kun je direct jouw ervaring met ons én met anderen delen. Het kost je slechts één minuut. Daarmee steun je ook nog eens Stichting Super Sociaal in Helmond! Zij ontvangen namelijk een bijdrage van ons wanneer de vragenlijst wordt ingevuld.

Donatie Super Sociaal, Klantenvertellen.nl, Goorts Coppens

In 2018 hebben onze klanten volop beoordelingen ingevuld op klantenvertellen.nl. Hierdoor hebben we maar liefst €750,- kunnen doneren aan Super Sociaal! Beoordeel ons ook zodat wij aan Super Sociaal doneren!

Super Sociaal

Super Sociaal is een stichting die mensen helpt die (tijdelijk) niet genoeg inkomsten om rond van te komen. Er zitten in Helmond enkele honderden huishoudens die in zo’n situatie verkeren. Super Sociaal helpt deze mensen door boodschappen aan te bieden voor gemiddeld slechts 70% van de normale supermarktprijs. Daardoor kunnen ook deze mensen de boodschappen doen die ze nodig hebben. Super Sociaal bevindt zich aan de Engelsweg in Helmond.

Klantenvertellen.nl

Heb je jouw ervaring nog niet gedeeld met ons via klantenvertellen.nl? Deel dan jouw ervaring met Goorts + Coppens, zodat wij ons kunnen ontwikkelen! Ben je zeer tevreden over Goorts + Coppens – cijfer tussen de 9 en de 10 – dan doneren wij aan Super Sociaal!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×