Gratis oriënterend gesprek op Dag van de Scheiding vrijdag 13 september

1 op de 3 huwelijken strandt in een echtscheiding
Echtscheidingen zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Op dit moment strandt 1 op de 3 huwelijken, wat betekent dat er in ons land per jaar meer dan 30.000 echtscheidingen zijn. Daarnaast zijn er ook vele relaties die stranden in een scheiding .

Begeleiding tijdens scheiden
Velen van ons krijgen dan ook te maken met de gevolgen van een scheiding. Een scheiding mag daarom niet langer een taboe zijn, het heeft wel een grote impact op de rest van je leven. Een goede voorlichting over (de gevolgen van) een scheiding is dan ook erg belangrijk. Gelet op de grote persoonlijke én financiële belangen die aan een scheiding verbonden zijn, is een goede begeleiding van de scheiding door een specialist in het familierecht essentieel. Deze specialist kan een in het familierecht gespecialiseerde advocaat of advocaat-scheidingsmediator zijn. Zij zijn vaak aangesloten bij de vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators). Een advocaat behartigt alleen jouw belangen in het kader van de scheiding, een scheidingsmediator begeleidt mensen die samen in onderling overleg de gevolgen van een echtscheiding willen regelen. Een van onze advocaten is aangesloten bij deze vereniging.

Dag van de Scheiding
Om aandacht te vragen voor het belang van het inschakelen van een specialist ten behoeve van je scheiding wordt door de vFAS jaarlijks de zogenaamde Dag van de Scheiding georganiseerd. Dit jaar zal de Dag van de Scheiding plaatsvinden op vrijdag 13 september 2013. Op deze dag kun je vrijblijvend bij ons informeren naar alle aspecten van een scheiding. Daarnaast kunnen we een gratis oriënterend gesprek inplannen om persoonlijk overleg te voeren over de mogelijkheden die er zijn in jouw specifieke situatie. Omdat een scheiding vaak onverwacht komt, kun je uiteraard ook op andere dagen bij ons terecht voor een gratis oriënterend gesprek.

Wat voor familiezaak het ook betreft, wij staan je graag bij en helpen je op weg naar de toekomst.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0493-352070.

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×