Gratis inspraakreactie! Voorontwerp-bestemmingsplan “derde herziening bestemmingsplan buitengebied Deurne”!

Burgemeester en wethouders van Deurne hebben op 14 oktober 2016 een voorontwerp-bestemmingsplan ter inzage gelegd. Daarop kan iedereen inspreken (reageren) tot en met 25 november 2016

Een bestemmingsplan regelt waar en hoe gebouwd mag worden en hoe gronden mogen worden gebruikt. Het bestemmingsplan heeft dus directe invloed op burgers en ondernemers. Controleer of het bestemmingsplan gevolgen heeft voor uw situatie. Goorts + Coppens advocaten|adviseurs kijkt met u mee en pakt de inspraakreactie gratis voor u op! Neem contact op via telefoon: 0493- 352070 of per e-mail: n.crooijmans@gca.nl.

Het is van groot belang om het voorontwerp-bestemmingsplan goed te bekijken. In deze fase heeft u nog de mogelijkheid om in overleg te treden met de gemeente om iets te veranderen. Ons team van specialisten staat voor u klaar: Ruud Verkoijen, Irene van Geel, Patrick Grijpstra en Niels Crooijmans.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×