Gratis advies | Ontwerpbestemmingsplan ‘Derde herziening bestemmingsplan Buitengebied’ Deurne | Wat kun je doen?

Vanaf 9 juni 2017 ligt het Ontwerpbestemmingsplan ‘Derde herziening bestemmingsplan’ ter inzage. Tot 21 juli 2017 is het mogelijk om hier tegen een zienswijze in te dienen. Wat kun je doen?

Vragen over het ontwerpbestemmingsplan

Bij een nieuw bestemmingsplan komen voor jou (als ondernemer) talloze vragen naar boven: Wat zijn de gevolgen voor mijn perceel? Passen mijn toekomstplannen binnen het ontwerpbestemmingsplan? Ik heb concrete plannen gemaakt voor mijn bedrijf, kunnen deze nu nog doorgaan?  Welke stappen kan ik ondernemen als ik een zienswijze wil indienen tegen het plan en waar moet ik dan aan denken? Met deze vragen ben je bij Goorts + Coppens aan het juiste adres. 

Gratis antwoord op je vragen

Wij begrijpen heel goed dat je zelf geen antwoord kan geven op alle vragen die een ontwerpbestemmingsplan met zich mee brengt. Daarom bieden we je nu gratis en vrijblijvend de mogelijkheid om vragen te stellen en jouw situatie te bespreken met één van onze specialisten van het team Milieu + Omgeving. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. We helpen je met het opstellen van een zienswijze als dat nodig is.

Neem contact op, de koffie staat klaar!

Je kan bellen naar 0493 35 20 70 of een email sturen naar info@gca.nl om vrijblijvend een afspraak te maken met Niels Crooijmans of Ruud Verkoijen. We ontvangen je graag op ons kantoor, de koffie staat klaar!

                      

 Niels Crooijmans                      Ruud Verkoijen
 n.crooijmans@gca.nl                r.verkoijen@gca.nl
 06-55 50 65 41                           06-21 83 74 43

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×