Goorts + Coppens neemt deel aan de 1e Helmondse drakenbootraces

In het weekend van 13 en 14 juni vinden op het kanaal in Helmond de eerste Drakenbootraces plaats tijdens het Drakenbootfestival. Op zaterdag varen 32 teams van bedrijven tegen elkaar in originele drakenboten en op zondag is de beurt aan de Helmondse buurten, vriendenclubs en verenigingen. De opbrengst van het evenement is bestemd voor goede doelen voor de jeugd van Helmond: Kinderafdeling van het Elkerliek, JIBB en Stichting Leergeld.

Goorts + Coppens heeft zich met een team ingeschreven voor deelname aan de races en natuurlijk is het leuk als daarbij zoveel mogelijk supporters bij zijn om hen aan te moedigen en hopelijk te delen in de feestvreugde. Een drakenboot is 12,5 meter lang, ruim 1 meter breed en versierd met een drakenkop en -staart. Een team bestaat 16 roeiers en 1 trommelaar. De organisatie zorgt voor goede boten en een ervaren stuurman zodat het een gezellige maar ook veilige wedstrijd wordt. Een drakenboot met volledige bemanning kan een snelheid bereiken van ongeveer 17 km per uur en vaart over een afstand van 250 meter.

Wereldmarkt
Op zaterdag en zondag wordt aan de oevers van het kanaal een gezellige wereldmarkt georganiseerd met creatieve producten uit de gehele wereld. Ook zijn er allerlei optredens voor jong en oud en attracties speciaal voor kinderen. Op veel plaatsen staan stands voor een hapje en een drankje en kun je op een gezellig terras genieten van de drukte van alle activiteiten. De toegang voor deze activiteiten is gratis, met uitzondering van het muziekfeest op zondagavond.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×