Goorts + Coppens is vanaf nu vaste juridisch partner voor de NVM bij transitie in het buitengebied

Goorts + Coppens verzorgt al jaren trainingen voor makelaars en taxateurs van de Academie voor Vastgoed. Daarnaast hebben we diverse memo’s en notities geschreven over de tranisitie in het buitengebied voor de leden van de NVM, de grootste brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen van Nederland. Met trots mogen we vermelden dat we de samenwerking mogen intensiveren aangezien we vanaf heden kennispartner van de NVM zijn op het gebied van herbestemmen van agrarisch vastgoed.

Het zijn roerige tijden in het buitengebied. Boeren vinden minder snel een opvolger en sommige agrarische ondernemers besluiten te stoppen met hun bedrijf. Veel vrijgekomen bedrijfspanden krijgen een tweede leven als woning, bed & breakfast of niet-agrarisch bedrijf. Agrarische makelaars krijgen hier steeds vaker vragen over bij een mogelijke aan- en verkoop van het agrarisch object/perceel. Ook in de komende jaren blijft dit onderwerp actueel. Voor de leden van de NVM is het dus prettig als ze snel kunnen schakelen met een specialist om te sparren over de mogelijkheden bij desbetreffende locatie.

De afgelopen jaren hebben we veel samengewerkt met de NVM op het gebied van herbestemming van agrarisch vastgoed. Deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd: door de NVM zijn we aangewezen als kennispartner op het gebied van herbestemmen van agrarisch vastgoed.

Preferred supplier

Concreet houdt de samenwerking in dat leden van de NVM bij ons terecht kunnen voor een juridische quickscan. Zo krijgen de makelaars en taxateurs van de NVM snel een beeld van wat erop een bestemming wel en niet kan. Naast deze scans zullen we ook enkele cursussen en informatiesessies verzorgen over actuele zaken op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking en kijken uit naar de komende periode.

Vragen over transitie in het buitengebied?

Heb je vragen over herbestemming in het buitengebied? Laat het ons gerust weten!

Niels Crooijmans

Ruud Verkoijen


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Milieu + omgeving

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×