Goorts + Coppens heeft Helmonds energieconvenant ondertekend

Tweede HEC-bijeenkomst en vier nieuwe ondertekenaars

Op maandag 10 maart vond in het schitterende Fitland XL complex op Suytkade de tweede bijeenkomst in het kader van het Helmonds Energieconvenant plaats. Na de introductie op 31 januari 2013, was het tijd om de deelnemende bedrijven en alle geïnteresseerden bij te praten over de ontwikkelingen en plannen. In het bijzijn van de Wethouders Van Mierlo en Van den Heuvel luisterden zo’n 70 aanwezigen naar diverse presentaties. Wethouder van Mierlo en parkmanager Frits Rutten onderstreepten de noodzaak dat op termijn alle ondernemers in Helmond en omstreken gaan nadenken over duurzaam energieverbruik.

Vorig jaar tekenden 18 koploperbedrijven en –instellingen het convenant. Op 10 maart kwamen daar vier bedrijven bij: e-Quest, ZEN Duurzaam, Goorts + Coppens en Hampshire Hotel Fitland XL Suytkade. Ook zij gaan samen voor duurzaamheid! Van elkaar leren is een belangrijk onderdeel van het convenant.

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×