Goorts + Coppens gaat verhuizen – en hebben vast een kijkje genomen!

Op naar Helmond

Per 1 november aanstaande gaan wij verhuizen… voor de 8e keer(!) en dit geval naar een (zo is ons verzekerd) heel mooi nieuw pand aan de Schootensedreef 33 in Helmond. Hier zullen Goorts + Coppens, e-Quest IT Projecten en InSim  samen intrekken.

We hebben ons jaren geleden al genesteld in het bedrijfsverzamelgebouw ernaast, maar hier is niet genoeg plaats voor de collega’s die vanuit Deurne naar Helmond gaan verhuizen.

We gaan dus één deur verderop in de straat… dreef. Dit klinkt een beetje anders, vind je niet? En dat zijn wij: ANDERS.

Maar waarom Helmond?

We hebben als collega’s een korte gewenningsperiode nodig gehad, want: waarom gaan we met zovelen richting Helmond, we zitten toch lekker waar we nu werken en ze kennen ons in Deurne goed? Maar dat is nu juist nét één van de redenen: wij willen met onze berg aan juridische kennis nog veel meer mensen helpen en een groter kantoor in Helmond is dan een logisch vervolg. Voor alle duidelijkheid: onze vestigingen in Deurne én Eindhoven blijven ook bestaan.

Een kijkje met de collega’s nemen

Inmiddels zijn we erg benieuwd naar onze volgende stek, de ruwbouw is klaar en het nieuwe kantoor gaat voldoen aan de tegenwoordige, moderne manier van werken: coronaproof en vooral flexibel. Als er iemand flexibel is, dan zijn wij dat wel, toch? De meesten in ieder geval. Afgelopen week zijn we met de collega’s naar Helmond getrokken om alvast eens binnen te kijken; het resultaat mag er zijn!

Een kijkje in het nieuwe pand.

We horen je bijna denken: dat verhuizen wordt natuurlijk een fluitje van een cent voor jullie, gezien al die verhuiservaring. Nou, dat dan weer niet. Iedereen die al eens verhuisd is, weet dat verhuizen een hels karwei is. Al vóór dat de eerste steen gelegd werd, is er al heel wat overleg gepleegd en gepland, en weer overlegd en aangepast en vervolgens gebouwd en overlegd en gewijzigd en … zo kunnen we nog wel even doorgaan. Desondanks kijken we toch uit naar de dag dat we met zijn allen in Helmond aan de slag kunnen!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×