Goorts & Coppens Advocaten: waarom kiest u voor ons?

Met beide benen op de grond
De Nederlandse wet- en regelgeving is geen eenvoudige lectuur. Integendeel. Bij al die complexe regels en wetten zit je als zakelijk ondernemer of als particulier niet te wachten op advocaten die daar nog een schepje bovenop doen. Waar je wel behoefte aan hebt, is duidelijkheid. Klare taal. En vooral ook: realistische taal. We houden de drempel laag en wij beloven geen gouden bergen, maar maken een nuchtere inschatting van de situatie. We geven je een gedegen advies over jouw mogelijkheden en kansen. Als jouw kansen gering zijn, zijn wij ook zo eerlijk om dat tegen je te zeggen zodat jij en wij geen tijd verdoen aan een onhaalbare zaak.

Tactiek: recht op het doel af
Snelheid is vaak niet alleen een kwestie van veel vaart maken. De juiste weg kiezen en omwegen vermijden: dát zijn de manieren om snel en veilig op de plaats van bestemming te komen.
In de advocatuur werkt het net zo. We zoeken de snelste manier om tot de kern van de zaak door te dringen. We vermijden procedures die onnodig veel tijd (en energie) in beslag nemen. En we houden alle betrokkenen scherp. Op die manier geven we onze dienstverlening de snelheid en de accuratesse die cliënten van ons mogen verwachten. Eén heldere lijn: één duidelijke route naar jouw doel. Bij Goorts & Coppens kun je daarop rekenen!

Vakgroepen: onze specialismen
Met 25 advocaten en 3 juridisch medewerkers zijn wij van alle markten thuis als het om recht gaat. Omdat we het belangrijk vinden jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn vijf vakgroepen gevormd. Een vakgroep bestaat uit 4 tot 15 advocaten. Hierdoor is de aanwezige kennis van advocaten op de drie kantoren gebundeld.
De vakgroepen van Goorts & Coppens zijn:
• Vakgroep vastgoed (bijv. vastgoed, bouwrecht, huurrecht)
• Vakgroep arbeidsrecht (bijv. ontslagrecht, ambtenarenrecht en arbeidsomstandighedenwet)
• Vakgroep bestuursrecht en agrarisch recht (bijv. overheidsaansprakelijkheid, ruimtelijk bestuursrecht, planschades, milieurecht, bestemmingsplannen)
• Vakgroep ondernemingsrecht (bijv. vennootschapsrecht, fusies, overnames, contracten, incasso)
• Vakgroep personen- en familierecht (bijv. echtscheidingen, curatele, erfrecht )

Regelmatig biedt de ‘zachte’ aanpak harde resultaten
Liever besparen wij je de gang naar de rechtszaal, bijvoorbeeld door mediation: een strategie waarbij door bemiddeling en het sluiten van compromissen een win-win-situatie voor alle betrokkenen wordt bereikt. Dat vraagt heel wat van de ‘strijdende’ partijen, maar ook van onze advocaten: inzicht, mensenkennis en de kunst om te onderhandelen. De praktijk wijst uit dat deze aanpak zeker de moeite waard is.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@gca.nl


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×