Goorts + Coppens Advocaten verduurzaamt met de BMW i3

Deurne, Helmond, 19 februari 2019 – Al jarenlang staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Goorts + Coppens advocaten|adviseurs. Het advocatenkantoor streeft met #Going Green naar een duurzame organisatie.  Met de keuze voor de elektrische BMW i3 is Goorts + Coppens alweer een stap dichterbij. Het is dan ook nooit de vraag geweest ‘of’ , maar ‘wanneer’ de elektrische auto’s  zouden worden aangeschaft. Nu is moment daar.

Duurzaamheid, Goorts Coppens
Goorts + Coppens Advocaten heeft al vaker geïnvesteerd in verduurzaming. Zo zijn bijvoorbeeld de kantoorpanden ook al duurzaam. “We zijn bezig met het maken van toekomstgerichte keuzes en willen graag vooruitstrevend zijn”. Vandaar de bewuste keuze voor de elektrische BMW i3.

Goorts + Coppens Advocaten is #Going Green

Goorts + Coppens Advocaten zal in de toekomst blijven investeren in duurzaamheid. Ook de bedrijfsvoering moet hierop aangestuurd worden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO, speelt een belangrijke rol bij deze ontwikkeling.

Samenwerking met NobraCars Helmond

Sinds februari jl. is NobraCars Helmond een officiële BMW i-dealer. Het autobedrijf biedt naast de huidige BMW modellen ook het hele geëlektrificeerde assortiment aan. Ook voor advies, service en onderhoud kan Goorts + Coppens Advocaten bij NobraCars Helmond terecht.

Toekomst Goorts + Coppens Advocaten

Bewustwording omtrent duurzaamheid is het begin, maar daadwerkelijk actie ondernemen is het grootste en belangrijkste. Actie ondernemen is precies wat Goorts + Coppens doet en ook zal blijven doen in de toekomst.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×