Goed kan altijd beter!

Goorts + Coppens advocaten I adviseurs wil zichzelf voortdurend ontwikkelen. Dat kan met behulp van uw ervaring. Via de digitale vragenlijst van ‘klantenvertellen.nl’ kunt u direct uw ervaring met ons én met anderen delen. Het kost u slechts één minuut.
Daarmee steunt u ook Stichting Super Sociaal in Helmond. Zij ontvangen een bijdrage van ons wanneer de vragenlijst door jou wordt ingevuld.

De resultaten

De keuze voor een volgende stap was snel gemaakt: het direct online delen van de reviews van onze klanten. In het kader van transparantie en openheid delen we sinds deze maand één op één de uitkomsten van de klanttevredenheidsonderzoeken op onze website. Je ziet direct in het logo van advocaatscore.nl, onder aan de website, welk cijfer klanten ons gemiddeld geven. Wanneer je op het logo klinkt zijn de resultaten voor iedereen zichtbaar.

Jouw mening is belangrijk!

We zijn blij met de ingevulde vragenlijsten en blijven onze klanten uitnodigen ons van feedback te voorzien. Goed kan namelijk altijd beter! Heb je eerder al eens van onze dienstverlening gebruik gemaakt en wil je ons laten weten hoe je dat ervaren hebt? Laat dan zeker een beoordeling achter! Dit wordt zeer gewaardeerd.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×