Gemeente Asten: voorontwerp bestemmingsplan ‘Asten Verzamelplan 2021-1’ ter inzage

Jouw initiatief mee in dit plan?

Veel gemeenten stellen halfjaarlijks verzamelplannen vast. Gemeente Asten heeft nu een verzamelplan ter inzage gelegd. Hierop kan worden gereageerd. In het verzamelplan worden reeds afgegeven vergunningen verwerkt en foutjes worden hersteld. Maar dat niet alleen! Ook is dit een goed moment om nieuwe gewenste ontwikkelingen kenbaar te maken. Ook deze kunnen mee worden genomen in de besluitvorming. We vertellen hier kort meer over en leggen uit hoe wij kunnen helpen.

Nieuwe ontwikkelingen kunnen meeliften

Bij een nieuw bestemmingsplan moet rekening worden gehouden met toekomstgerichte plannen voor een stuk grond. Deze verplichting geldt voor nieuwe concrete plannen waarvan de gemeente op de hoogte is. Dan geldt een verplichting om die mee te wegen bij de uiteindelijke vaststelling van een bestemmingsplan. Die verplichting geldt alleen als je op tijd aan de bel hebt getrokken bij de gemeente over jouw planvoornemen. Op tijd is in ieder geval bij een inspraakmoment, zoals nu. Eventueel kan het ook in de zienswijzefase, maar wij vinden in principe: hoe eerder, hoe beter!
Heb jij dus een specifieke toekomstplan dat ligt in gemeente Asten? Dan adviseren wij om een inspraakreactie in te dienen. Jouw toekomstplan kan dan worden meegewogen in de besluitvorming van het bestemmingsplan.

Hulp van ons bij jouw plan

Als je ideeën hebt of wellicht al een concreet plan, dan ben je bij ons bij het juiste adres. Wij helpen je graag om de eerste stap te zetten in wat nodig is om het plan tot ontwikkeling te brengen en de inspraakreactie op te stellen. Twijfel? Niet doen. We bieden je gratis en vrijblijvend de mogelijkheid om vragen te stellen en jouw situatie te bespreken met één van onze specialisten van het team Milieu + Omgeving. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.
Op het voorontwerp-bestemmingsplan kan tot en met 18 december een reactie worden gegeven. Neem dus tijdig met ons contact op.

Neem contact op, de koffie staat klaar

Neem dus gerust vrijblijvend met ons contact op. Dat kan via info@gca.nl of telefonisch op ons algemene nummer (088 0034 300), maar rechtstreeks contact zoeken met een van de advocaten kan natuurlijk ook. We ontvangen je graag op ons kantoor, waar de koffie uiteraard klaar staat. We kunnen ook ons voorstellen dat in de vreemde corona-tijden je liever thuis wilt blijven. Ook dit is voor ons geen probleem. Een digitaal gesprek met één van onze specialisten is ook mogelijk.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Milieu + omgeving

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×