Geld stinkt niet!

Debiteuren stellen betalingen het liefste tot het laatste moment uit. Of erger er wordt helemaal niet betaald. Om te voorkomen dat u voor niets werkt, moet u het debiteurenbeheer goed op orde hebben. Maar is dat alles dat u kunt doen? Nee. Om ondernemers te helpen om debiteuren te laten betalen, heeft mijn collega Thomas Berkhout op de website http://www.gca-incasso.nl/ tips en voorbeelddocumenten geplaatst.

Op deze website leest u ook meer over de manier waarop Thomas als incasso-advocaat te werk gaat. In tegenstelling tot vele anderen, zet hij met name in op het behoud van de relatie tussen de klant en zijn niet-betalende debiteur. Het navolgende compliment van een tevreden klant is dan ook veelzeggend: “Onze debiteur was niet bepaald vriendelijk nadat hij werd benaderd, maar dit is door Thomas Berkhout van GCA-Incasso professioneel afgehandeld. Door de correcte en professionele benadering kunnen we na de incasso gewoon zaken blijven doen met onze debiteur. De vasthoudendheid waarmee GCA-Incasso onze debiteur, die niet of slecht betaalt, consequent blijft benaderen, vinden wij erg prettig.”

Wanneer u Thomas in een vroeg stadium bij het debiteurenproces betrekt, lopen de openstaande posten niet onnodig hoog op en vergroot dat de kans dat de klantrelatie met de niet-betalende debiteur intact blijft.

Via de website http://www.gca-incasso.nl/ kunt u ook meer te weten komen over de trainingen die Thomas Berkhout verzorgt op het gebied van debiteurenbeheer en het incasseren van openstaande vorderingen.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Incasso

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×