hoe lang alimentatie betalen

Familierecht advocaat Eindhoven

Ben je op zoek naar een familierecht advocaat in Eindhoven? Goorts + Coppens Advocaten heeft kantoren in Eindhoven, Helmond en Deurne en heeft meerdere advocaten die gespecialiseerd zijn in het familierecht. Wij hebben oog voor emoties die gepaard gaan met een geschil binnen het familierecht, maar verliezen de zakelijke kant hierbij zeker niet uit het oog. Onze advocaten en juridische specialisten zetten alles op alles om te voorkomen als het kan en te winnen als het moet. Hierbij pakken wij het net wat anders aan, zodat wij jou zo optimaal mogelijk kunnen bijstaan met een kwestie in het familierecht. Heb jij een vraag voor onze familierecht advocaat in Eindhoven? Stel die dan direct online! Onze familierecht advocaat voorziet jou graag van een begrijpelijk antwoord waar je echt mee verder kunt.

Erfgrens schutting

Een familierecht advocaat in Eindhoven die voor jou klaarstaat

Een familierecht advocaat in Eindhoven van Goorts + Coppens kan jouw zorgen ontnemen rondom een juridisch geschil binnen de familie. Je kunt bij ons terecht voor mediation met het doel om het geschil in goed overleg op te lossen. Onze advocaat Folkert Terpstra is naast advocaat tevens mediator en is aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland. Hierdoor gaat zijn voorkeur in veel gevallen uit naar het vinden van een werkbare oplossing in goed overleg, waarbij recht wordt gedaan aan jouw juridische situatie. Als mediation niet je voorkeur heeft of niet tot het gewenste resultaat leidt, dan staan wij je graag bij in een juridische procedure. Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis kunnen onze familierecht advocaten in Eindhoven uitstekend jouw belangen behartigen op het gebied van familierecht.

Wij staan voor heldere en begrijpelijke informatieverstrekking, eerlijke adviezen over jouw kansen in een bepaalde kwestie en een duidelijk inzicht in de aan onze werkzaamheden verbonden kosten.

Goorts + Coppens

Onze familierecht advocaat in Eindhoven is makkelijk te benaderen

Onze gedreven medewerkers pakken het net wat anders aan als de meeste andere advocaten en juridische specialisten. Wij merken dat de drempel om een advocaat te benaderen vaak hoog ligt. Wij verlagen graag deze drempel. Wij zijn eenvoudig te bereiken, bevlogen, transparant en tonen begrip voor emoties.

Wanneer je besluit om een samenwerking met ons aan te gaan, willen wij jou eerst echt leren kennen. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek luisteren wij slim en aandachtig, waardoor wij in de beginfase potentiële successen en problemen kunnen identificeren. Daarna gaan wij met een doordachte strategie aan de slag om het beste resultaat voor jou er uit te slepen. Onze familierecht advocaat in Eindhoven houdt zichzelf en het team up-to-date over de laatste trends en ontwikkelingen binnen het familierecht. Hierdoor zijn onze juridische experts in staat om te anticiperen op de laatste ontwikkelingen, waardoor jij je voordeel behaalt. Onze familierecht advocaat in Eindhoven heeft maar één belang en dat is jouw belang! Neem contact met ons op voor een afspraak op ons kantoor in Eindhoven, dan regelen wij iets lekkers voor bij de koffie!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

8 december 2023

Speciaal voor agrarisch georiënteerde vastgoedprofessionals organiseren we in samenwerking met de NVM wederom de Taxatiedag Agrarisch en....

Lees meer

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×