Executive Office Manager

Ben jij een gedreven office manager mét interesse in de advocatuur? Wij zoeken een aanvulling op ons team. Vind jij gastvrijheid, samenwerken en een goede organisatie ook belangrijk? Lees dan snel verder!

Ons team

Ons gezellige, hechte, team werkt voor het MKB en verschillende grotere ondernemingen afkomstig uit diverse branches. We doen hier de dingen vaak net even anders. Gemoedelijk, professioneel en vooral samen met elkaar en ondernemers. Onze advocaten werken dan ook grotendeels adviserend en gericht op het voorkomen van conflicten. Uiteraard procederen we indien nodig. Iedereen in onze organisatie is even belangrijk om onze klant zo optimaal mogelijk te helpen.

Wij organiseren van alles om de binding tussen de teamleden te vergroten, zo leer je elkaar écht kennen en voorkomen we conflicten. Houd jij ook van een BBQ, VrijMiBo of feestje? Uiteraard niet verplicht, maar als je aanhaakt, vinden wij het altijd gezellig!

Dit ga je doen

Als office manager ben jij de spil in onze organisatie. Je stuurt het secretariaat aan, bewaakt de organisatorische processen en lost planningsvraagstukken op.

Tijdens jouw werkdag ben jij de schakel tussen het MT en het secretariaat. Jij zorgt ervoor dat de junior en senior secretaresses kunnen doen waar zij goed in zijn, de advocaten in hun dossiers ondersteunen van A tot Z. Jij zorgt dat de juiste materialen beschikbaar zijn, de digitale CRM systemen goed staan ingericht en bewaakt het kwaliteitsbeleid. Samen met het MT zorg jij ervoor dat de organisatie steeds efficiënter kan werken, jij bent dus een goede sparringpartner en kan passende adviezen formuleren. Staat er een klantactiviteit gepland? Dan zorg jij dat de (individuele) klantcommunicatie soepel verloopt. Hiervoor stem jij indien nodig af met MT, marketing, de organiserende advocaat, eventuele externe partijen of finance zodat de klanten precies weten wat van hen verwacht wordt.

Wat stellen we daar dan tegenover?

Dit vullen we graag samen in, mede op basis van jouw wensen. Maar hier kun je in ieder geval op rekenen:

 • een functie binnen een hecht, commercieel en professioneel werkend kantoor;
 • een goede work-life balance;
 • vrijheid en autonomie in je werk;
 • een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • aandacht voor jouw verdere ontwikkeling en een persoonlijk opleidingsbudget;
 • een actieve personeelsvereniging waar allerlei vrijblijvende activiteiten georganiseerd worden.

Jouw kwaliteiten

 • Je bent een sparringpartner voor het MT, HR en medewerkers;
 • Je hebt een open houding en bent communicatief sterk;
 • Je bevordert een prettige samenwerking en passende werkverdeling;
 • Je hebt een probleemoplossend vermogen en bent en initiatiefrijk;
 • Je kunt procesmatig denken, advies uitbrengen en nieuwe processen implementeren;
 • Je bent sterk in het organiseren van bijeenkomsten en meetings;
 • Je ondersteunt bij klantgerichte communicatie;
 • Je ondersteunt de advocaten bij presentaties;
 • Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes;
 • Je kunt in het Engels correct communiceren;
 • Uiteraard heb jij een goede MS office beheersing en heb jij andere systemen (zoals BaseNet en Canva) snel onder de knie.

De volgende kwaliteiten zijn voor ons een pré

 • Je hebt een afgeronde HBO bachelor officemanagement, bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding
 • Je hebt ervaring in het aansturen van een (back)office team.
 • Je hebt ervaring met de implementatie van processen en systemen;

Hier kom je te werken

Je werkt voornamelijk op ons hoofdkantoor in Helmond. Soms werk je op onze kantoren in Eindhoven of Deurne. Als je goed bent ingewerkt is hybride werken ook mogelijk. We zijn no-nonsense, werken resultaatgericht, kennen een open en eerlijke teamspirit en zijn betrokken bij onze omgeving.

Wat ons vooral ‘anders’ maakt, is onze aanpak. We gaan zoveel mogelijk preventief te werk en zijn proactief. Wij ontzorgen de klant, zonder uren te harken. Goorts + Coppens advocaten staat voor vernieuwing en kent een volledig digitale werkwijze. Hierin zijn wij ook volop in ontwikkeling! Wist je dat wij vanaf 1 januari onder de naam Hooglander verder gaan? De nieuwe moderne aanpak van ons kantoor, komt onder de nieuwe naam nóg meer naar voren. De voorbereidingen zijn in volle gang!

Meer weten over ons kantoor en je toekomstige collega’s? Kijk op www.gca.nl

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatie met curriculum vitae, gericht aan Jochem van Santvoort, via officemanagement@gca.nl . Voor vragen kun je ook contact opnemen met 06 25 56 16 97


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×