Even voorstellen: Daniëlle Vestjens

Ik ben Daniëlle Vestjens en ik ben sinds september werkzaam bij Goorts + Coppens advocaten|adviseurs als student-stagiaire. Ik ben momenteel bezig aan het laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid in Tilburg. Voordat ik een keuze ging maken voor een master, wilde ik een stukje praktijkervaring opdoen om zo een goed inzicht te krijgen in de verschillende rechtsgebieden en de dagelijkse werkzaamheden. Naast mijn studie voetbal ik, ben ik bij vrienden en doe ik vrijwilligerswerk.

Mijn interesse ligt voornamelijk bij het personen & familierecht en het strafrecht. Tijdens mijn stage zal ik me bezighouden met het personen & familierecht. Een erg dynamisch en interessant rechtsgebied, waarbij mijn werkzaamheden zeer divers zijn. Tot en met december zal ik elke vrijdag aan het werk zijn.

Ik hoop veel te mogen leren de komende tijd!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×