Een kandidaat die achter uw rug om bij uw opdrachtgever gaat werken?!

Maakt u het ook wel eens mee dat u een kandidaat aan een opdrachtgever voorstelt en dat de opdrachtgever uiteindelijk aangeeft de kandidaat niet in dienst te willen nemen? Later komt u erachter dat de kandidaat toch rechtstreeks bij de opdrachtgever is gaan werken.

Dit hoeft u niet zomaar te accepteren. Er zijn juridische mogelijkheden om alsnog (een deel van) uw fee of een boete te krijgen. De manier waarop u dit aanpakt en de wijze van  communicatie is daarbij wel van belang.

Wij nemen graag een keer uw werkwijze onder de loep en bekijken hoe we dit soort situaties kunnen voorkomen of de schade kunnen beperken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0493-352070.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×