Goorts + Coppens advocaten

Waar let je op bij het kiezen van een advocaat? Hoe weet je of iemand geschikt is om jouw probleem op te lossen? Een lastige keuze. Wat je probleem ook is, de advocaten en adviseurs van Goorts + Coppens willen je graag leren kennen! Jij wil toch een advocaat die naar je luistert en met je meedenkt, iemand waar je gemakkelijk mee in contact komt en die snel reageert? Wij komen bij jou op de koffie, communiceren in 'gewone-mensen-taal' en gaan op zoek naar praktische oplossingen voor jou.

Waarvoor kun je terecht bij Goorts + Coppens?

We zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Hebben we een expertise niet zelf in huis? Dan weten we voor jou de juiste persoon of het juiste kantoor te vinden. We hebben samenwerkingsovereenkomsten met diverse partners.

Kies zelf je eigen advocaat!

Veel mensen weten het niet maar in sommige gevallen heb je recht op een advocaat die door je rechtsbijstandsverzekeraar betaald wordt. Jij bepaalt zelf wie je als advocaat wil hebben als er een procedure moet worden gevoerd. Dat is het recht op vrije advocaatkeuze. Je kiest iemand waar jij een goed gevoel bij hebt. Je rechtsbijstandsverzekeraar betaalt de rekeningen van die zelf gekozen advocaat. Jij krijgt dus extra hulp zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Wij leggen je graag uit hoe dit zit. Alvast meer hierover lezen, bekijk de vrije advocaatkeuze pagina.

Meer over Goorts + Coppens?

Wij hebben een kantoor in Deurne en Helmond of komen naar je toe als dat gemakkelijker is. In onze regio zijn we goed op de hoogte van de ins-en-outs, ontwikkelingen en veranderingen. We zijn een Brabants kantoor waar je achterom binnen komt en waar de koffie altijd klaar staat. Kom langs of bel ons op en we kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. 

                   

Neem contact op met een van de onderstaande adviseurs en zij helpen u graag verder

20991230

Telefonisch contact

Telefonisch contact?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Veel gestelde vragen

Moet ik het melden bij rechtsbijstand als ik een eigen advocaat wil?
Als je een geschil hebt, moet je dit altijd eerst melden bij je rechtsbijstandverzekeraar. Indien er al sprake is van een procedure, kan je bij de melding aangeven dat je wenst dat de verzekeraar jouw geschil uitbesteed aan een advocaat van jouw keuze.
Mag ik altijd een eigen advocaat kiezen?
Nee, in de adviesfase van jouw geschil wordt jouw zaak behandeld door een jurist van jouw rechtsbijstandsverzekeraar. Daarna, gedurende de procedurefase, mag je zelf een advocaat kiezen.