Dit zijn onze stagiair(e)s

 

Teun – Goorts+Coppens

Mijn naam is Teun van Bommel en ik ben hier bij Goorts + Coppens advocaten tot en met 22 juni. Ik loop 40 uur in de week stage op de financiële afdeling. Momenteel volg ik de opleiding Bedrijfseconomie/accountancy op de Fontys in Eindhoven. Naast studeren ben ik te vinden op het werk, bij mijn vrienden, op de voetbalclub (ZSV) of in het weekend op stap. Ik kijk ernaar uit om veel dingen te leren, en de medewerkers op de financiële afdeling een handje te helpen. Verder ga ik me ook 1 dag in de week bezighouden met een onderzoek.

Ik heb er zin in !


 

Anna – Goorts+Coppens

Hallo allemaal, mijn naam is Anna en ik ben een studente aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding en mag ik gedurende 4 maanden een onderzoek doen vanuit Goorts & Coppens Advocaten. Ik heb als onderwerp de onteigening gekozen en dan met name de onderhandelingen voorafgaand aan een onteigening. Tijdens een eerdere stage heb ik al kennis mogen maken met de onderhandelingen voor een onteigening en de administratieve fase. Ik kijk er erg naar uit om mijn collega’s beter te leren kennen en kennis te mogen maken met de werkzaamheden van Goorts & Coppens Advocaten.


 

Lobke – Recht Direct

Mijn naam is Lobke Lemmen. Ik ben vorige week (20 november) gestart als stagiaire bij Recht Direct. Ik studeer HBO Rechten aan de Zuyd Hogeschool in Sittard. In september ben ik begonnen aan het vierde en laatste jaar van de 

opleiding. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en vriendinnen.

Mijn stage zal voornamelijk bestaan uit het ondersteunen van de juristen bij Recht Direct. Ik heb de eerste week al direct als heel leerzaam ervaren. Klanten komen met allerlei verschillende vragen naar Recht Direct. Vervolgens ga je uitzoeken hoe het juridisch geregeld is om zo tot een passend en juist advies voor de klant te komen.  Er zijn ook veel modellen aanwezig waarmee klanten zelf aan de slag kunnen.  Ik verwacht dat ik de komende tijd dus nog veel zal leren, maar ik hoop ook dat ik mijn opgedane kennis in de praktijk kan toepassen.

Tijdens mijn stage ga ik ook een afstudeeropdracht maken. Centraal in mijn opdracht staat de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Volgend jaar zal deze verordening de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens vervangen. In mijn afstudeeropdracht zal ik me bezig gaan houden met wat deze verandering voor ondernemers gaat betekenen. 


 

Tim – Goorts + Coppens

Ik ben Tim Raijmakers. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Rechten aan de Universiteit van Tilburg, met als track Nederlands recht. Daarnaast heb ik nog tijd om twee dagen in de week bij Goorts + Coppens Advocaten stage te lopen. Tijdens mijn studie kwam ik er achter dat mijn interesse in het bestuursrecht ligt; een stage bij het team Milieu en Omgeving sluit daar dan ook erg goed bij aan. De afgelopen maanden waren erg afwisselend. Van het schrijven van een advies voor een klant, tot het zoeken van jurisprudentie: geen dag is hetzelfde. Ook was er de mogelijkheid om de zaken van advocaten bij te wonen, om zo de theorie in de praktijk toegepast te zien worden.

 

Naast dat de afgelopen maanden erg leuk waren, was het ook erg leerzaam. Je leest en leert dagelijks over dingen die je bij de studie nooit voorbij ziet komen. Van megastallen tot windparken, van een veerpont tot wildschade. De sfeer hier is super, wat er voor zorgt dat ik iedere dag vrolijk naar kantoor kom en weer fluitend naar huis ga.

In het weekend bezig met voetbal in de zaal en op het veld, en zit ik in de recreatiecommissie van Sv Someren. Daarnaast werk ik nog wat avonden als barman. Ik hoef me dus geen weekend te vervelen. 

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×