De websites www.gca-incasso.nl en www.gca-familierecht.nl zijn online!

De nieuwe website www.gca-incasso.nl is online!
Vrijwel elke ondernemer heeft er wel eens mee te maken: facturen die te laat of helemaal niet worden betaald. De aanpak van GCA-Incasso is preventief en effectief! Vanaf vandaag is www.gca-incasso.nl online! We vertellen daar niet alleen over onze dienstverlening, maar geven u ook handige tips & tricks! Genoeg te ontdekken dus. Bezoek onze website én zie hoe u uw debiteurenbeheer voor eens en altijd goed kan regelen. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

De nieuwe website www.gca-familierecht.nl is online!
Bij emotionele zaken is het niet vreemd dat zakelijke gevolgen onderbelicht blijven. Na een overlijden van een naasten zijn er rechten en plichten. Maar ook een scheiding kent veel veranderingen. Weet hoe het zit met de verdeling van de woning en bezittingen, uw pensioen, een ouderschapsplan en alimentatie. Hebt u ook aan mediation gedacht? Zorg dat u bij een echtscheiding of erfenis alles goed regelt. Neem een kijkje op onze nieuwe website  www.gca-familierecht.nl. Daar vertellen we niet alleen over onze dienstverlening, maar kunt u ook lezen waar u alert op moet zijn. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Arbeid

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×