Dag van de scheiding | 14 september | Wij zijn er iedere dag voor je!

14 september is het ‘dag van de scheiding’. Ons kantoor is op deze dag gesloten in verband met een personeelsuitje voor ons twintigjarig bestaan. Met jaarlijks gemiddeld 35.000 echtscheidingen en één op de drie huwelijken dat eindigt in een scheiding, is het bij ons elke dag ‘dag van de scheiding’.

Alle partijen zijn gebaat met een zorgvuldige en respectvolle scheiding

De dag van de scheiding wordt ieder jaar op of rondom 15 september gehouden, de dag waarop in 1796 de allereerste echtscheiding werd uitgesproken in Nederland. Deze dag is bedoeld om landelijk aandacht te vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-partners) zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Want zeg eerlijk, daar is iedereen toch mee gebaat?

Veel mensen die zijn gescheiden, zeggen vooraf angst te hebben gehad voor de scheiding. Vooral de negatieve gevolgen voor de kinderen en de financiën spelen daarbij een grote rol. Als je gaat scheiden, zijn er veel belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Schakel daarom tijdig professionele hulp in.

Wij staan iedere dag voor je klaar als het om scheiden gaat

Imke Gerrits is als gespecialiseerd (scheidings-)mediator aangesloten bij de vereniging van Familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars (vFAS) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Imke kan in scheidingen je belangen uitstekend behartigen en heet je iedere dag hartelijk welkom bij Goorts + Coppens.

Vragen of advies nodig? Bel naar 0493 35 20 70 of stuur een e-mail naar i.gerrits@gca.nl voor een persoonlijke afspraak of advies.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Scheiden

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×