CORONA EN JOUW BEDRIJF

Het coronavirus (COVID-19) raakt het bedrijfsleven en dus ook jouw bedrijf.

We begrijpen dat er veel op je afkomt in de huidige en komende periode. Goorts + Coppens en Recht Direct staan dan ook voor jou klaar om je te ondersteunen bij juridische vragen en uitdagingen.

De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij binnen Goorts + Coppens en Recht Direct ook de noodzakelijke maatregelen genomen waarbij wij de adviezen van het RIVM en de overheid in acht nemen. Mocht je een afspraak hebben met een van onze medewerkers, zullen wij met je in overleg gaan of deze doorgang zal vinden of dat deze op een andere manier kan plaatsvinden.

Maar voorop staat: wij blijven bereikbaar en staan voor jou klaar!

We zullen op onze website verder met regelmaat updates plaatsen over de actualiteiten rondom het coronavirus en de gevolgen voor het bedrijfsleven. Om jouw eerste vragen te beantwoorden, hebben Goorts + Coppens en Recht Direct de handen ineen geslagen om jou door middel van een protocol te informeren over de juridische zaken waar je aan kan denken.

Bekijk het protocol hier

Staat jouw vraag er niet bij of heb je andere juridische vragen? Neem contact op!
De juristen van de Recht Direct zijn bereikbaar op 0493 326 688 en de advocaten van Goorts + Coppens zijn bereikbaar via 0493 352 070.
Het rechtstreekse nummer van de advocaten is te vinden op onze website https://www.gca.nl/over-ons/medewerkers/.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×