Check je leges gratis!

Legesaanslagen zijn vaak ondoorzichtig. Toch worden de leges niet vaak ter discussie gesteld, terwijl hier wel aanknopingspunten voor zijn. Bijvoorbeeld in het geval de verordening niet juist bekend is gemaakt of de hoogte van de bouwkosten worden onjuist vastgesteld. 

Goorts + Coppens komt je tegemoet met een gratis san.

Irene van Geel:”Afgelopen periode heb ik verschillende leges-zaken in behandeling genomen. En met succes! In een aantal gevallen zijn de leges naar beneden bijgesteld en in twee gevallen zijn de leges zelfs naar “nul” bijgesteld. Je begrijpt dat mijn klanten erg gelukkig zijn met deze uitkomst”.

Procederen tegen leges kan een lastige kwestie zijn, maar ook de vraag: “Heeft het überhaupt wel zin om bezwaar aan te tekenen tegen de heffing?” . Goorts + Coppens komt je graag tegemoet en biedt een gratis scan aan om te beoordelen waar kansen liggen in bezwaar.

Meer weten over leges?

Heb je vragen of wil je gebruik maken van de scan? Neem contact op met Irene van Geel via i.van.geel@gca.nl of 0493-352070


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×