Carnaval met Prins Niels den Eerste,

Jaja, carnaval staat weer voor de deur.  5 Dagen lallen op muziek, die de rest van het jaar (gelukkig) niet meer wordt gedraaid, polonaises lopen en natuurlijk bescheiden een biertje drinken. Officieel barst het zondag pas los, maar voor velen begint het al op vrijdag of zelfs nog eerder op 11 november van het vorige jaar oftewel ‘de elfde van de elfde’.

Wat natuurlijk niet bij de carnaval mag ontbreken, zijn de Prins en Prinses. Elke carnavalsvereniging kiest zijn Prins en Prinses, die de vereniging een jaar lang tijdens de carnaval en alle activiteiten die daarbij horen, mogen vertegenwoordigen. De Prins, te herkennen aan z’n flamboyante cape, een hoofddeksel, de steek met fazantveren (die altijd ‘fijn’ in je gezicht wapperen als je achter de prins staat) en een grote, maar vooral zware hoeveelheid “goud en zilverwerk” om zijn nek.

De Pottenbakkers, De Peelstrekels, De Pierewaaiers en zeker niet te vergeten De Heikneuters uit “de Hei” zijn wat carnavalsverenigingen uit de omgeving Deurne. En waarom benoem ik hier specifiek de Heikneuters? Dit rijk wordt namelijk vertegenwoordigd door de enige echte Prins Niels den Eerste a.k.a. Prins Pils.

Prins Niels, in het dagelijks leven bekend als Niels Crooijmans, is wel te porren voor een feestje maar is daarnaast (naar eigen zeggen!) ook de rots in de branding voor advocatenkantoor Goorts + Coppens. Ik loop nu een week stage bij het advocatenkantoor maar het is al duidelijk dat Niels graag in het middelpunt van de belangstelling staat en wel houdt van een feestje met een biertje of meer…. Prins zijn van een carnavalsvereniging is Niels dus op het lijf geschreven. Om maar even een beeld te geven hoe onze Prins Niels tegenover de carnaval staat, is hier zijn lijfspreuk:

Dizze carnaval gi t gebeure, aansluiten  d’r bij zijn, inkakken is bijpakken en bijzijn is meemaken!
 

Dat hij deze carnaval helemaal losgaat, valt niet te betwijfelen.
Helaas duurt de carnaval maar vijf dagen dus geniet van elk moment want voordat je het weet is het weer voorbij.

Bij deze willen wij Prins Niels en Prinses Eva een hele gezellige en geslaagde carnaval wensen, waarnaar zij nog jaren en jaren met plezier kunnen terugkijken. Maar dat zal zeker wel goed komen.

Alaaf!

Maarten Kuunders
Stagiair Financiële Administratie


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×