Brainstormsessie Stikstofdesk

 

Op dit moment leven er onder Nederlandse boeren veel vragen over de toekomst van de landbouw en lopen de gemoederen op vanwege de onlangs gepresenteerde stikstofplannen. Veel agrarische bedrijven verkeren in onzekerheid, omdat er vanuit de rijksoverheid actie wordt ondernomen met als inzet het wegnemen van stikstofuitstoot rondom Natura2000-gebieden. De impact op de agrarische sector zal enorm zijn. Los van de vraag of de maatregelen terecht zijn of niet, staat de sector voor ingrijpende veranderingen. Dit schept een grote behoefte aan expertise op financieel, technisch, fiscaal en juridisch gebied.

Brainstormsessie

We zijn bezig met het inrichten van een stikstofdesk, een samenwerkingsverband van diverse bedrijven. Denk daarbij aan accountantskantoren, (milieu)technische advieskantoren, rentmeesters, taxateurs juristen, etc. Het idee is dat de leden van de stikstofdesk gezamenlijk meerwaarde kunnen bieden om advies te geven aan de agrarische sector vanuit één loket. Onze visie is dat dit zonder onderlinge concurrentie kan. Wij nodigen je graag uit voor de brainstormsessie. Wij zijn benieuwd hoe je staat tegenover de realisatie van de stikstofdesk. Wat zijn je wensen of ideeën hierover? Op welke manier kun je of je bedrijf van betekenis zijn?  Of heb je wensen over hoe we de krachten en kennis van je bedrijf en andere bedrijven kunnen bundelen?

Waar en wanneer?

De bijeenkomst staat gepland op donderdag 21 juli aanstaande van 19:30 – 22:30 uur op ons kantoor ( Schootense Dreef 33, Helmond). De bijeenkomst is op zeer korte termijn ingepland, zodat wij zo spoedig mogelijk aan de slag kunnen met de verdere opzet van de stikstofdesk, rekening houdend met je vragen en wensen.

Programma

  • 19:30 – 19:45 uur: Inloop.
  • 19:45 – 22:00 uur: Brainstormsessie.
  • 22:00 – 22:30 uur: Borrel met gelegenheid voor vragen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar officemanagement@gca.nl.  Zien we je donderdag 21 juli?


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×