BIJEENKOMST | VERANDERINGEN WETGEVING RONDOM ZZP’ERS

Tot ziens VAR, hallo VBO!

Vanwege de grote belangstelling op 12 en 13 juli herhalen wij op maandag 7 november deze bijeenkomst. Als je vorige keer verhinderd was of nu interesse hebt in deze bijeenkomst, dan ben je van harte welkom!

Per 1 mei 2016 is de wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (wet DBA) in werking getreden. Met de komst van deze wet is de verklaring arbeidsrelatie (VAR) verdwenen. In plaats van een VAR kan er gebruik worden gemaakt van een vooraf beoordeelde overeenkomst (VBO) of een (branche) modelovereenkomst van de Belastingdienst.

Werk je regelmatig met zzp’ ers of ben jij zelf een zzp’er  en wil je graag weten wat de nieuwe wetgeving voor jou en voor de werkwijze binnen jouw onderneming betekent? Kom dan naar deze bijeenkomst, waarin wij vanuit juridisch oogpunt zullen toelichten wat deze nieuwe wet inhoudt. Ook geven wij tips over hoe het beste met de modelovereenkomsten kan worden omgegaan en wat de consequenties kunnen zijn op fiscaal gebied.

Goorts + Coppens advocaten|adviseurs, Recht Direct en Schooten Advies Accountants Fiscalisten nodigen je van harte uit om bij deze gratis bijeenkomst aanwezig te zijn. Ook ondernemers die geen klant zijn van onze bedrijven zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt op maandag 7 november van 16 tot 17.30 uur of van 20 tot 21.30 uur  bij Goorts + Coppens en Schooten Advies plaats, Schootense Dreef 31 te Helmond.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×