Bijeenkomst Stormschade 27-28-29 september 2016

Het noodweer dat heeft plaatsgevonden op 23 juni 2016 heeft helaas geleid tot veel schade en ellende voor veel gedupeerden. Ook zijn er veel vragen gerezen. Niet alleen bij de gedupeerden die geconfronteerd zijn met schade, maar ook bij assurantietussenpersonen die adviseren in stormschade-kwesties.

Goorts + Coppens en Recht Direct hebben daarom de samenwerking opgezocht met andere partijen om gedupeerden te helpen. Samen met de Stichting Achmea Rechtsbijstand en de plaatselijke Rabobanken organiseren wij vrijblijvende bijeenkomsten om antwoord te geven op de vele vragen, die er leven. Tijdens deze informatiebijeenkomst komen onder meer de standpunten van de diverse verzekeraars (Delta Lloyd, Interpolis, ASR en anderen) aan bod maar ook zal er aandacht bestaan voor de kansen en de risico’s om het oordeel van de verzekeraar aan te vechten.

Goorts + Coppens advocaten|adviseurs is een onafhankelijk advocatenkantoor. Stichting Achmea Rechtsbijstand is een onafhankelijke Stichting, die zorgt voor de rechtshulpverlening aan klanten, die voor rechtsbijstand verzekerd zijn bij Interpolis, Centraal Beheer Achmea, FBTO of Avéro Achmea. Hoe onze rol is zullen wij nader toelichten tijdens de bijeenkomsten, die wij organiseren.

De betreffende bijeenkomsten zullen op de volgende data van 19.30 tot 21.00 uur plaatsvinden:
27 september 2016   |   De Hoijse Hoeve – Hoijserstraat 20, 5711 PV Someren
28 september 2016   |   De Smeltkroes – Kijkakkers 1, 6026 ER Maarheeze
29 september 2016   |   Den Eijkholt – Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel

We zien je graag verschijnen. Meld je hier aan!

Mocht je nog vragen hebben, kan je contact opnemen met Maud Saes (m.saes@gca.nl).


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×