Bijeenkomst overnametraject bij Kamer van Koophandel 9 mei 2012

Op woensdag 9 mei jl. heeft Goorts + Coppens in samenwerking met Wesselman Accountants & Belastingadviseurs een presentatie over bedrijfsovername verzorgd bij de Kamer van Koophandel Den Bosch. Mocht je hierbij niet aanwezig geweest zijn, maar er meer over willen weten, dan kun je op volgende link klikken: Presentatie Bedrijfsovername enChecklist: Verkoop van jouw bedrijf.

Het Eindhovens Dagblad heeft op zaterdag 19 mei jl. een artikel gewijd aan deze informatiebijeenkomst betreffende bedrijfsovername. Klik hier zodat je het artikel kunt nalezen.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×