Bezwaar maken tegen de OZB-aanslag? Download nu gratis de bezwaarbrief

Naar verwachting valt de OZB- aanslag binnenkort bij u in de brievenbus. De hoogte van de OZB wordt bepaald door de gemeente aan de hand van de WOZ-waarde. Bent u het niet eens met deze aanslag en de WOZ-waarde dan kunt u binnen 6 weken bezwaar maken. Doe dat tijdig. U kunt hiervoor ons model ‘bezwaar maken’ gebruiken. Ons advies is om het bezwaarschrift per aangetekende post in te dienen.

Mocht u vragen hebben of komt u er met de gemeente niet uit, neem dan contact op met Peter Goumans via 0492-780193 ofp.goumans@gca.nl.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×