Bezwaar maken tegen de hoogte van je WOZ-waarde? Dat kan.

Een dezer dagen valt de OZB-aanslag in de brievenbus. Deze is gebasseerd op de WOZ-waarde

Bezwaar maken?
Is de genoemde WOZ-waarde in de aanslag volgens jou te hoog? Dan kun je bezwaar maken. Bezwaar maken moet binnen 6 weken na ontvangst van de OZB-aanslag. Om het wat gemakkelijker te maken kun je hiervoor gebruik van onze gratis modelbrief ‘bezwaar maken’. Je kan deze brief zelf aanvullen en versturen. We raden je aan het bezwaarschrift per aangetekende post in te dienen.

Heb je vragen hebben of kom je er met de gemeente niet uit? Neem dan contact op met Irene van Geel via 0492-780193 of i.van.geel@gca.nl.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Vergunningen

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×