“Beste jongetje van de klas”

Het is hartstikke leuk als je een goed punt haalt, of het nu een cijfer op school is, een cijfer uit een klanttevredenheidsonderzoek, of met een goede score winnen in een tenniswedstrijd. Dat mag je best koesteren en daar mag je trots op zijn, je hebt niet voor niets hard gewerkt hiervoor. Dus nu zonder enige gene: “YES een gemiddeld rapportcijfer 8,5!!”

Een studente heeft afgelopen weken een onafhankelijk marktonderzoek verricht naar Helmondse advocatenkantoren, waaronder ook Goorts + Coppens advocaten. In het marktonderzoek zijn  verschillende onderdelen van de verschillende Helmondse kantoren getoetst, waaronder uurtarief, kennisgebied, expertise, website en vriendelijkheid.  Op alle getoetste aspecten staat Goorts + Coppens met verve bovenaan. Het beste jongetje van de Helmondse klas, en daar mogen wij samen als team van advocaten, secretaresses en ondersteuning trots op zijn!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×