Ambitieuze samenwerking BMK Creditmanagement en Goorts+Coppens advocaten|adviseurs

Graag vertellen we dat  we een samenwerking aan zijn gegaan met BMK creditmanagement. Na goede voorbereidende gesprekken, om tot een ambitieuze en mooie samenwerking te komen,  hebben Leon Koppen van BMK en Guido Goorts van Goorts + Coppens op 22 mei de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst.

Vollediger dienstenpakket en meer specialisme

Het doel van deze samenwerking is om de klanten van beide bedrijven nog meer specialisme en een vollediger dienstenpakket aan te bieden. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de dienstverlening en optimalieren van de klanttevredenheid. Goorts + Coppens gaat als partner van BMK creditmanagement vanaf heden een deel van de incassozaken behandelen die boven de competentiegrens uitkomen en door een advocaat behandeld moeten worden. BMK creditmanagement gaat de expertise leveren voor Goorts + Coppens op de buitengerechtelijke incassozaken en gaat deze ook behandelen.

MrLx

Daarnaast gaat Goorts + Coppens op het juridisch platform van BMK, www.MrLx.nl, expertise leveren op het gebied van bestuursrecht. Denk hierbij aan overheid gerelateerde zaken, gemeentelijke besluiten en procedures of bestuurlijke kwesties. Bestuursrecht is een rechtsgebied dat nog niet werd aanboden op het platform. Dit betekent een uitbreiding van diensten van MrLx.

Beide partijen kijken uit naar een ambitieuze en succesvolle samenwerking.

Voor meer informatie over de samenwerking kun je contact opnemen met Goorts+Coppens , tel 0493 35 20 70  en vragen naar Thomas Berkhout.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Incasso

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×