Alpe d’HuZes: helpt u mee?

Samen met vele andere fietsers zullen Peter Lenssen, Jan Joosten, Aad Albers en John van Paassen op 3 juni 2010 minimaal zesmaal de Alpe d’Huez beklimmen tijdens het evenement Alpe d’HuZes.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers alleen of in een team geld bijeenfietsen voor de strijd tegen kanker. Zesmaal de Alpe d’Huez beklimmen lijkt een bijna onmogelijke opgave maar toch lukte het in 2006, 2007, 2008 en 2009 al heel veel deelnemers waaronder een aantal (ex-)kankerpatiënten. In 2009 werd een recordbedrag van bijna 6 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2010 is om het recordbedrag van 2009 te verpulveren en een bedrag van 10 miljoen bij elkaar te fietsen!

Goorts & Coppens Advocaten draagt hieraan een steentje bij door deze fietsers te steunen. Kunnen zij ook op jouw hulp rekenen? Doneer nu jouw bijdrage aan een van de fietsers!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×