Goorts + Coppens

Advocatenkantoor Weert

Ben je op zoek naar een advocatenkantoor nabij Weert? Goorts + Coppens Advocaten heeft verschillende kantoren in deze omgeving. Je vindt ons in Deurne, Helmond en Eindhoven. Wanneer jij juridische hulp nodig hebt in Weert, zijn wij dus altijd in de buurt. Wij komen ook graag langs bij jou op locatie, wanneer jij liever niet naar een van onze kantoren komt. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in diverse kennisgebieden en kunnen jou dus in verschillende situaties optimaal van dienst zijn. Ons advocatenkantoor nabij Weert pakt het net wat anders aan dan andere advocatenkantoren, waardoor jij je direct op je gemak voelt en altijd op de hoogte bent van de laatste belangrijke ontwikkelingen in de advocatuur én in jouw zaak.

Goorts + Coppens

De kennisgebieden van ons advocatenkantoor bij Weert

Je bent bij onze advocatenkantoren in de buurt van Weert aan het goede adres voor zaken en situaties in zeer diverse kennisgebieden. In elk kennisgebied bevinden zich zeer ervaren advocaten die al verschillende jaren meedraaien in de advocatuur.

 • Onderneming: dit rechtsgebied is misschien wel het meest onderhevig aan veranderingen. Dit maakt het tegelijkertijd een van de meest complexe rechtsgebieden die er zijn. De medewerkers van ons advocatenkantoor bij Weert zorgen er echter altijd voor dat zij op de hoogte zijn van deze nieuwe ontwikkelingen, om jou te voorzien van up-to-date advies.
 • Vastgoed: de wet- en regelgeving in het vastgoed is vrij ingewikkeld. Daarom helpen onze advocaten in en om Weert jou graag om deze wetten en regels te begrijpen en hiermee om te gaan.
 • Arbeid: in het arbeidsrecht kunnen de ontwikkelingen in een bepaalde zaak snel gaan, waardoor er op korte termijn gereageerd moet worden. Alle medewerkers van ons advocatenkantoor bij Weert dragen bij om dit waar te maken in jouw situatie.
 • Familie en erfenis: een conflict in de familiesferen over bijvoorbeeld een scheiding of erfenis kunnen veel emoties oproepen. Onze advocaten in de omgeving van Weert begrijpen deze emoties en hebben er oog voor tijdens de samenwerking. Ze zorgen ervoor dat deze emoties niet de overhand gaan nemen en willen op een objectieve manier het probleem voor jou oplossen.
 • Milieu en omgeving: als ondernemer en als particulier heb je vaak te maken met de overheid. Denk bijvoorbeeld aan problemen met het aanvragen van een bouwvergunning voor een aanbouw aan jouw huis of een conflict met de gemeente over het bestemmingsplan van jouw bedrijfspand. Vaak blijkt dat je als burger veel meer rechten hebt in deze situaties dan je zelf denkt. Kom eens langs op ons advocatenkantoor nabij Weert, dan vertellen wij je graag over deze rechten en helpen we jouw probleem op te lossen.
Goorts + Coppens Helmond

Plan een afspraak op ons advocatenkantoor dichtbij Weert

Zoek jij naar een advocatenkantoor in de buurt van Weert dat een juridische procedure in eerste instantie wil voorkomen, maar deze niet uit de weg gaat als het nodig is? Dan is Goorts + Coppens uitermate geschikt. Wij leren jou en je situatie tijdens een eerste adviesgesprek graag beter kennen, om vervolgens op de korte termijn een plan van aanpak op de stellen waar jij écht iets aan hebt. Ook voor korte vragen over welk rechtsgebied dan ook, ben je bij een van onze kantoren in Helmond, Deurne en Eindhoven aan het goede adres. Neem ook gerust direct contact met ons op via e-mail (info@gca.nl) of telefoon (088 0034 300). Onze toegewijde specialisten staan klaar om jouw vraag te beantwoorden over je situatie in Weert!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

 • Duidelijke uitleg
 • Goed inlevingsvermogen
 • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

 • Onbeperkt toegang tot documenten
 • Eerstelijns rechtshulp
 • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

BBL Arbeid

Voor veel werkgevers is het gebruikelijk BBL’ ers in dienst te hebben. Een BBL’ er is een leer-werk student die studeert aan de........

Lees meer

8 december 2023

Speciaal voor agrarisch georiënteerde vastgoedprofessionals organiseren we in samenwerking met de NVM wederom de Taxatiedag Agrarisch en....

Lees meer

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×