Goorts + Coppens

Advocatenkantoor Venray

Goorts + Coppens Advocaten heeft kantoren in Deurne, Helmond en Eindhoven en is dus dichtbij wanneer jij op zoek bent naar een advocatenkantoor bij Venray. Je bent van harte welkom in ons kantoor in Deurne, op slechts een kwartier rijden vanaf Venray. Natuurlijk ben je ook welkom op een van onze andere kantoren. Daarnaast zijn wij bereid om naar een door jou gewenste locatie te komen. Wij willen de drempel om een van onze advocaten te benaderen verlagen, en doen dit ook graag door jouw eerste gesprek met ons zo comfortabel mogelijk voor jou te maken. Tijdens dit eerste gesprek proberen wij jou zo veel mogelijk op je gemak te laten voelen, zodat je graag de samenwerking verder aangaat met ons advocatenkantoor bij Venray.

Goorts + Coppens Deurne

De aanpak van ons advocatenkantoor nabij Venray

Veel mensen hebben het beeld van advocaten dat ze zakelijk, koud en duur zijn. Wij van Goorts + Coppens Advocaten willen dit beeld doorbreken. Je bent van harte welkom op een van onze advocatenkantoren nabij Venray voor een kopje koffie. Onze advocaten zijn actief in zeer diverse kennisgebieden en gaan graag met jou in gesprek over jouw situatie. Hierbij luisteren zij slim, om in een vroeg stadium de risico’s in kaart te brengen. Tijdens dit eerste gesprek op ons advocatenkantoor in Venray voel jij je op je gemak. Dit komt doordat wij meer doen dan dat je verwacht.

Goorts + Coppens

Ons advocatenkantoor nabij Venray doet het nét iets anders

Om de drempel om een advocaat te benaderen te verlagen, is de aanpak van onze advocatenkantoren nabij Venray net iets anders dan van andere advocatenkantoren.

 • Wij willen jou en je situatie echt leren kennen, zodat wij alle kanten weten en de kans kleiner wordt dat we tijdens onze samenwerking voor verrassingen komen te staan.
 • Onze advocaten nabij Venray tonen begrip voor de emoties die kunnen komen kijken bij jouw situatie. We blijven allemaal mensen, en bij Goorts + Coppens Advocaten vinden we het belangrijk om deze menselijke kant van de advocatuur ook te blijven benaderen.
 • Tijdens onze gehele samenwerking willen wij transparant blijven. Zowel over eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden als eventuele veranderingen in jouw zaak. Wij houden je hiervan op de hoogte!
 • Ook al hebben wij diverse advocatenkantoren nabij Venray, het maakt niet uit op welke plek jij je bevindt. Wij zijn altijd goed bereikbaar en willen jouw probleem zo snel mogelijk oplossen.
 • Ons advocatenkantoor nabij Venray is altijd bevlogen om jou zo goed mogelijk te helpen. Wij proberen te allen tijde om jouw verwachtingen van een advocaat te overtreffen!
Goorts + Coppens

Maak een afspraak op ons advocatenkantoor bij Venray

Ben je benieuwd naar de onderscheidende aanpak van ons advocatenkantoor nabij Venray? En lijkt je dit wel wat? Je bent dan van harte welkom in een van onze advocatenkantoren voor een kopje koffie en iets lekkers. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal en gaan graag de verdere samenwerking met jou aan!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

 • Duidelijke uitleg
 • Goed inlevingsvermogen
 • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

 • Onbeperkt toegang tot documenten
 • Eerstelijns rechtshulp
 • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

De medewerkers van GCA (Maud Saes in dit geval) reageren snel en adequaat op onze arbeidsrechtelijk vraag en bieden de gewenste ondersteuning.

Martine

Helmond

alleen maar fakturen sturen zonder inhoudelijk overleg, ook na meerdere malen mailen, bellen en appen voor uitleg faktuur werd er geen contact opgenomen,

cees

Haaren

Ondanks de verdrietige reden toch na elke afspraak met een goed gevoel naar huis gegaan.

mevrouw van der Linden

Bakel

Goede begeleiding, tijdens een moeilijke periode. Ook erg gedreven in de rechtbank, met discussies met de advocaat en rechtbank. Buitengewoon fijn bijgestaan !

Marcel

Helmond

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×