Advocatenkantoor Goorts + Coppens breidt uit naar Eindhoven

Het van oudsher in Helmond en Deurne georiënteerde advocatenkantoor opent vanaf 1 maart 2020 een nieuwe vestiging in Eindhoven. Met de opening van een kantoor in Eindhoven, zet Goorts + Coppens een nieuwe stap in haar ontwikkeling. Steeds meer klanten zijn afkomstig uit de regio Eindhoven. Het past dan ook in de kantoorgedachte om met dit derde kantoor bereikbaar te zijn voor klanten en samenwerkingspartners. Naast Helmond en Deurne is Goorts + Coppens nu ook te vinden op de Henri Wijnmalenweg 5B in Eindhoven, nabij Eindhoven Airport.

Welkom in Eindhoven

Goorts + Coppens is de afgelopen jaren flink gegroeid. De nieuwe vestiging is volgens Irene van Geel, partner van het advocatenkantoor, het gevolg van deze groei. “Het is een bewuste keuze om onze klanten nog beter te bedienen. Direct en persoonlijk contact past bij onze kernwaarden ’anders, gedreven en samen.’ We kunnen zo onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Willem Balkenende, advocaat Ondernemingsrecht en kantoormanager Eindhoven, vult aan: “De opening van dit makkelijk bereikbare en centraal gelegen kantoor is niet toevallig. Het is voor ons een logische stap in de versterking van de relatie met onze klanten en samenwerkingspartners. Ik ben samen met collega Maud Saes, advocaat Arbeidsrecht, al enige jaren actief in Eindhoven en ken het Eindhovense ondernemersleven goed. Het openen van een nieuwe vestiging past goed bij de verdere ontwikkeling van ons kantoor. Daarnaast is er voor ons ook nog volop groeipotentie aanwezig in Eindhoven wat zorgt voor een leuke uitdaging.”

Onze visie

Goorts + Coppens richt zich met 17 advocaten en juristen volledig op ondernemers. Als full service kantoor werken wij in de verschillende teams: Vastgoed, Onderneming, Arbeid, Milieu en Omgeving en Familierecht. Door de schaalgrootte, de interne kwaliteitssystemen en de professionele organisatie wordt Goorts + Coppens door haar klanten gezien als een betrouwbare en solide partner.

In de visie van Goorts + Coppens speelt kennis delen een belangrijke rol. Goorts + Coppens streeft  er dan ook ernaar als samenwerkingspartner naast de ondernemer te staan en te helpen bij het vermijden van conflicten. Maar mocht het nodig zijn, staat Goorts + Coppens ook naast de ondernemer bij een gerechtelijke procedure.

Het karakter van de derde vestiging blijft hetzelfde als de andere vestigingen: nuchter, gedreven en betrokken.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×