Wesley, wij nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Na een huwelijk van bijna acht jaar zijn Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen uit elkaar. Wij willen daarom graag Wesley Sneijder uitnodigen om een kop koffie te komen drinken met Imke Gerrits, advocaat familierecht, en expert op het gebied van echtscheidingen.

Wesley Sneijder, Goorts + Coppens advocaten
Imke Gerrits, advocaat familierecht

Imke Gerrits is de expert op het gebied van familierecht binnen Goorts + Coppens Advocaten. Zij is als gespecialiseerd (scheidings)mediator aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN). Zij heeft jarenlange ervaring als mediator in scheidingskwesties. Wij denken dan ook dat zij dé persoon is om Wesley Sneijder bij te staan tijdens de scheiding. Bij deze willen we Wesley Sneijder dan ook uitnodigen om langs te komen bij Goorts + Coppens en in gesprek te gaan met Imke.

Vragen?

Heb jij vragen op het gebied van familierecht? Neem dan contact op met Imke Gerrits via de telefoon (0493-331477)of via de mail (i.gerrits@gca.nl) .    

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de juridische ontwikkelingen? Meld je dan GRATIS aan voor de nieuwsbrief. Klik HIER op je aan te melden!


Gepubliceerd op 

06 maart 2019