Gratis advies | gevolgen Ontwerpbestemmingsplan 'Derde herziening bestemmingsplan Buitengebied' Deurne

Vanaf 9 juni 2017 ligt het Ontwerpbestemmingsplan 'Derde herziening bestemmingsplan' ter inzage. Tot 21 juli 2017 is het mogelijk om hier tegen een zienswijze in te dienen. Wat kun je doen?

Vragen over het ontwerpbestemmingsplan

Bij een nieuw bestemmingsplan komen voor jou (als ondernemer) talloze vragen naar boven: Wat zijn de gevolgen voor mijn perceel? Passen mijn toekomstplannen binnen het ontwerpbestemmingsplan? Ik heb concrete plannen gemaakt voor mijn bedrijf, kunnen deze nu nog doorgaan?  Welke stappen kan ik ondernemen als ik een zienswijze wil indienen tegen het plan en waar moet ik dan aan denken? Met deze vragen ben je bij Goorts + Coppens aan het juiste adres. 

Gratis antwoord op je vragen

Wij begrijpen heel goed dat je zelf geen antwoord kan geven op alle vragen die een ontwerpbestemmingsplan met zich mee brengt. Daarom bieden we je nu gratis en vrijblijvend de mogelijkheid om vragen te stellen en jouw situatie te bespreken met één van onze specialisten van het team Milieu + Omgeving. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. We helpen je met het opstellen van een zienswijze als dat nodig is.

Neem contact op, de koffie staat klaar!

Je kan bellen naar 0493 35 20 70 of een email sturen naar info@gca.nl om vrijblijvend een afspraak te maken met Niels Crooijmans of Ruud Verkoijen. We ontvangen je graag op ons kantoor, de koffie staat klaar!

                      

 Niels Crooijmans                      Ruud Verkoijen
 n.crooijmans@gca.nl                r.verkoijen@gca.nl
 06-55 50 65 41                           06-21 83 74 43

 


Gepubliceerd op 

08 juni 2017