Goed kan altijd beter!

Goorts + Coppens advocaten I adviseurs wil zichzelf voortdurend ontwikkelen. Dat kan met behulp van uw ervaring. Via de digitale vragenlijst van 'klantenvertellen.nl' kunt u direct uw ervaring met ons én met anderen delen. Het kost u slechts één minuut.
Daarmee steunt u ook Stichting Super Sociaal in Helmond. Zij ontvangen een bijdrage van ons wanneer de vragenlijst door jou wordt ingevuld.

De resultaten

De keuze voor een volgende stap was snel gemaakt: het direct online delen van de reviews van onze klanten. In het kader van transparantie en openheid delen we sinds deze maand één op één de uitkomsten van de klanttevredenheidsonderzoeken op onze website. Je ziet direct in het logo van advocaatscore.nl, onder aan de website, welk cijfer klanten ons gemiddeld geven. Wanneer je op het logo klinkt zijn de resultaten zijn voor iedereen zichtbaar.

Jouw mening is belangrijk!

We zijn blij met de ingevulde vragenlijsten en blijven onze klanten uitnodigen ons van feedback te voorzien. Goed kan namelijk altijd beter! Heb je eerder al eens van onze dienstverlening gebruik gemaakt en wil je ons laten weten hoe je dat ervaren hebt? Dat kan via het vragenformulier.

 

 


Gepubliceerd op 

09 maart 2018