Stikstoftoelichting tijdens de jaarlijkse rentmeestersdag

 

Vorige week heeft Niels Crooijmans deelnemers op de jaarlijkse rentmeestersdag bijgepraat over de ontwikkelingen rondom stikstof.

Een onderwerp die om dit moment grote discussie veroorzaakt bij agrarische ondernemers.

Niels heeft onder andere toegelicht hoe agrarische bedrijven uit kunnen breiden en ontwikkelen. Dankzij Niels hebben de rentmeesters praktische informatie ontvangen die ze kunnen toepassen in de praktijk.

Wil jij meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het huidige stikstofbeleid? Neem contact op met Niels Crooijmans of met één van zijn collega’s https://www.gca.nl/kennisgebieden/milieu-omgeving/

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×